Top

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Binnen deze termijn kan u via een email naar info@leukenmeer.nl of via onderstaand formulier kenbaar maken, gebruik te willen maken van het Herroepingsrecht onder vermelding van het ordernummer. 

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Zowel bij pakketpost als brievenbuspost is de ontvangstdatum met Track & Trace bij ons bekend.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Kosten in geval van herroeping.
Indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van retourzending voor zijn rekening. Het aankoopbedrag en de kosten van heenzending zal de consument teruggestort krijgen als de gehele bestelling wordt geretourneerd.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument.

Uitsluiting herroepingsrecht.
Indien de consument niet over een herroepingsrecht beschikt, kan dit door de ondernemer alleen worden uitgesloten indien de ondernemer dit duidelijk in het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld.  

Aan:
Leuk en meer
Leliestraat 26
1541CL Koog aan de Zaan
tel. 0031623419135
info@leukenmeer.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.